saiz teks :
warna teks :
Original Merah / Red Biru / Blue Hijau / Green
You are here:  
COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON
Print

 rsz img 7592 e

Assalamualaikum

Segala pujian dan sanjungan dirafakkan kehadrat Allah SWT. Selawat dan salam untuk Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW, keluarga dan sahabat Baginda seluruhnya.

 

Sejak kebelakangan ini, dunia berkembang begitu cepat dan pantas dengan arus pemodenan dan transformasi yang terus berlaku di sekeliling kita. Revolusi teknologi maklumat dan globalisasi merancakkan lagi perubahan dan gelombang gagasan dunia tanpa persempadanan (borderless world) ini. Kemunculan pelbagai gajet dan jamak media baharu telah menjadikan transaksi kehidupan manusia semakin rancak, pantas dan efektif.

 

Menyahut tuntutan kepantasan penyampaian informasi dan maklumat terkini ini, Jakim Cawangan Sabah telah berjaya mewujudkan dan memantapkan laman sesawang (web) yang sedia ada melalui beberapa penambahbaikan dan pembaharuan. Ia berperanan utama untuk menyampaikan informasi semasa dalam bentuk laporan program/aktiviti, bahan rujukan, pentas untuk mendapatkan penjelasan dan sebagainya selain mekanisme untuk mempromosi dan meningkatkan imej Jakim Cawangan Sabah.

 

Kami menjemput anda sekalian untuk terus melayari dan bersetia info serta amat mengalu-alukan sebarang komen/ulasan, pandangan dan cadangan untuk penambahbaikan dan menambah keberkesanannya. Harapan kami agar cita-cita membantu meningkatkan kefahaman dan penghayatan Islam di bumi Sabah ini dapat digapai dan benar-benar direalisasikan dengan berkesan dan berimpak tinggi.

 

Sekian, terima kasih. Wassalam.

 

YBhg. Haji Mat Radzi bin Haji Mat Ali

Pengarah

Jakim Cawangan Sabah