saiz teks :
warna teks :
Original Merah / Red Biru / Blue Hijau / Green
You are here:  

Berita IPDAS Keningau

COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON
Print

Seramai 14 orang kontraktor telah menghadiri mesyuarat sebutharga kerja-kerja pembaikan dan kerja-kerja lain di IPDAS bertempat di bilik mesyuarat IPDAS pada 16 Jun 2014 yang lalu. Mesyuarat ini telah dipengerusikan oleh Encik Sanin Bin Lias, Pegawai dari JAKIM Cawangan Sabah. Turut hadir bersama ialah Encik Adam, jurutera dari JAKIM Putrajaya. Mesyuarat bermula pada jam 11 pagi dan berakhir pada 12.30 tengahari.

Lawatan tapak pembaikan turut diadakan bertujuan untuk melihat kerja-kerja pembaikan yang berkaitan. Antara kerja pembaikan yang dikenalpasti ialah kerja mengecat blok kelas, laluan gajah menyusur (blok kelas), wiring dewan makan dan pembaikan 10 buah rumah kakitangan. Keputusan sebutharga ini akan dikeluarkan selepas 23 Jun 2014.
Adalah diharapkan agar kerja-kerja pembaikan ini dapat dilaksanakan dengan kadar segera agar tugasan yang dijalankan dapat diselesaikan dengan sempurna.

 
COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON
Print

Satu perjumpaan rasmi bulanan telah diadakan pada 10 Jun 2014 (Selasa) di Dewan Utama IPDAS bermula pada jam 8.30 pagi hingga 10.00 pagi. Saudara Mohd Hizami Al-Khairi bin Al-Yamin telah membentangkan aktiviti dan program yang telah berlangsung sepanjang bulan Mei. Penyelaras Unit Hal Ehwal Pelajar; Ust Bakri bin Amboala dan Pemangku Pengetua; Ust Rosman bin Hj Suni juga turut mengulas perlaksanaan program yang telah dijalankan. Selain itu, beliau turut mengalu-alukan kedatangan mahasiswa/i baru ke IPDAS.

Sebelum perjumpaan berakhir, sambutan Hari Guru peringkat IPDAS turut diselitkan di mana ia diketuai oleh mahasiswa/i Diploma semester 3. Walaupun sambutan mengejut ini diraikan selepas tarikh sambutan Hari Guru yang sebenar (16 Mei 2014), namun penghargaan dan ucapan terima kasih daripada semua mahasiswa/i tetap dikenang.

 

 

 

Page 2 of 2

<< Start < Prev 1 2 Next > End >>